Érdekességek, újdonságok a fogászatban

Sürgősségi ellátás a gyermekfogászatban

Időpont: 2021.06.02. Budapest, Magyarország

Előadó: Dr. Kenyeres Krisztina

Online előadás a sürgősségi ellátásra érkező gyermek szakszerű ellátásáról.

Ingyenes, online, akkreditált tanfolyam! A négy előadást élőben megtekintő szakdolgozónak 18 pont jár (az első előadás visszanézhető) szabadon választható kategóriában, a fogorvosok előadásonként 1 pontot kapnak. Minden résztvevő 50 db elmex Junior fogkrém mintát kap az ismereketen kívül. 2021. június 2.-án 19 órakor lesz a Colgate® Magyarország által szervezett idei második online előadás, melynek címe: Sürgősségi ellátás a gyermekfogászatban-nem csak gyermekfogászaton dolgozók szembesülnek a gyermekek fogászati ellátásával, családi fogászatokon előfordul, hogy a kezelés alatt álló szülő gyermekével érkezik a fogászatra . Hallgassa meg a 60 perces előadást, hogy a gyermekek ellátása ne kihívás, hanem öröm legyen Önnek is.

A gyermekek sürgősségi fogászati ellátása nagy kihívást jelent, sokszor még a mindennapokban a gyermekellátásban dolgozó kollégák számára is. A fiatal páciensek ellátása némileg különbözik a felnőttekétől, aminek oka a gyermek és felnőtt páciensek eltérő türelmében, kooperációra való eltérő képességében és hajlandóságában, a tej- és maradó fogak anatómiai sajátosságainak különbözőségében rejlik.

Ahhoz, hogy a baleseti sérülés, vagy akut fájdalom , vagy egyéb ok miatt sürgősségi ellátásra érkező gyermeket pontosan meg tudjuk vizsgálni és a szükséges kezelést el tudjuk végezni, pontos elméleti és gyakorlati ismeretekre van szüksége mind az orvosnak, mind az asszisztensnek.

Az előadás ehhez kapcsolódóan tárgyal néhány gyakorlati szempontból fontos kérdést.

Amennyiben a webinárt mobiltelefonján szeretné meghallgatni, töltse le a Zoom alkalmazást előzetesen az app storeból.


1. A Zoom telepítéséhez kattintson az alábbi linkre és töltse le az alkalmazást
2. Amint megtörtént a letöltés, készítsen magának egy ingyenes Zoom fiókot vagy lépjen be a meglévő Zoom fiókjába
3. A webinár napján, amennyiben mobiltelefonról csatlakozik, a Zoom applikációba irányítja majd a link
a csatlakozáshoz.